Εταιρικά Νέα


Η εταιρεία μας θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της όλα αυτά τα χρονιά, να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων της ,προχώρησε σε συμφωνία με τους ήδη συνεργαζόμενους ευρωπαϊκούς οίκους στην κατασκευή μηχανισμών τραπεζιού,να φέρουν ανάγλυφη σφραγίδα με τη επωνυμία Sokratis Slides. Η συγκεκριμένη κίνηση έχει ως σκοπό την πιστοποίηση των προϊόντων της, για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε σύγχυση με προϊόντα αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης , που κατά καιρούς διοχετεύονται στην εγχώρια αγορά λέγοντας στον καταναλωτή ότι ανήκουν στο ίδιο επίπεδο ποιότητας - αξιοπιστίας.

Κάθε φορά λοιπόν που οι πελάτες μας θα βλέπουν την σφραγίδα Sokratis Slides στα προϊόντα μας , θα γνωρίζουν ότι έχουν περάσει τουλάχιστον από επτά ποιοτικούς ελέγχους σε συνεργασία με τον κατασκευαστή και πάντα με τον τελευταίο έλεγχο να ανήκει αποκλειστικά στους τεχνικούς μας.

Επιπροσθέτως , αναλογιζόμενοι τις ισχυρές πιέσεις που δέχεται ο κλάδος μας καθώς και η ελληνική οικονομία και θέλοντας να επιβραβεύσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν εδώ και τριάντα χρονιά, προχωρούμε σε μια αναπροσαρμογή των τιμών στους μηχανισμούς τραπεζιού καθώς και σε επιλεγμένα προϊόντα.

Εδώ και λίγο καιρό εγκαινιάσαμε ένα μεγάλο κύκλο προσφορών, σας προσκαλούμε να πάρετε μια ιδέα στην ενότητα προσφορές και μια πλήρη εικόνα επισκεπτόμενοι το κεντρικό κατάστημα μας στο Περιστέρι.